Massasje i helg i Stavanger, Mariero

Blogging

massasje-stavanger

Har du behov for å slappe av i helgen etter en travel arbeidsuke? Eller bare ønsker å stelle litt ekstra med deg selv? Enten du ønsker klassisk eller avslappende massasje, får du det her hos oss på Vaulen Kiropraktorklinikk: Massasje. Vi har åpent lørdag og søndag i Stavanger for alle som setter pris på det dype velværet som bare god massasje kan gi. Gi deg selv en gave, eller gi det som gave til noen du er glad i.

Massasje hjelper på flere nivåer

Ny forskning påviser at massasje er til hjelp mot flere plager. Ikke bare fysiske, men også emosjonelle og følelsesmessige spenninger. Blant annet er det velgjørende for mennesker som sliter med angst, er deprimerte og slitne. En god massasje øker motstandskraften og gir fornyet energi, i tillegg til å rett og slett føles utrolig godt i kroppen.

Enten du ønsker ren velværemassasje eller trener mye og vil forebygge idrettsskader, er massasje stimulerende og energigivende både for kropp og sjel. Det renser vonde områder for avfallsstoffer og setter i gang blodomløpet.

En av menneskehetens eldste behandlingsmetoder

Massasje er faktisk en av de eldste behandlingsformene vi kjenner. Allerede for 3000 år siden ble det anvendt. Effekten av massasje er følgelig kjent gjennom så å si hele menneskehetens historie. Totalt sett er bortimot 250 ulike teknikker kjent.

Forskjellen på massasje slik den praktiseres i Østen, og den Vestlige, er først og fremst at den østlige fokuserer mer på menneskekroppens energifelt, mens den vestlige har mer fokus på det fysikalske. Den er følgelig nærmere klassisk skolemedisin.

Ta vare på deg selv og din egen helse

I motsetning til mange andre virkemidler gir heller ikke massasje skadelige bivirkninger. Derfor er det noe av det sunneste du kan foreta deg for å ta vare på deg selv og helsen din.

De fleste sliter med vond rygg, stive skuldre og nakke. Massasje både forebygger og heler slike plager. Det er viktig å ta det så tidlig som mulig, for om du ikke tar hensyn til plagene i tide, kan de sette seg fast og bli kroniske.

Fysisk berøring er viktig

Vi har lenge visst at babyer er avhengig av fysisk berøring. Men fysisk berøring er viktig for oss alle. Selv ren berøring har store positive effekter. Det stimulerer et velbehagssenter vi har i hjernen i tillegg til å senke blodtrykket. Pulsen går ned. Pusten blir roligere. Det viser seg at hudkontakten er viktig. Massasje er mindre effektiv hvis massøren bruker hansker eller pasienten har klær på seg.